Prezentarea cărții lui Jan Tomasz Gross despre Holocaust

Asociația "Never Again", Fundația Friedrich-Ebert-Stiftung Moldova, Comunitatea Evreiască din Republica Moldova și Institutul de Istorie Orală din Moldova vă invită să participați la întâlniri (lecții și sesiuni Q&A) cu distinsul istoric și profesor universitar (Universitatea Princeton, SUA), Jan Tomasz Gross.

Evenimentele vor avea loc miercuri, 13 septembrie, cu începere de la ora 16:30 (Biroul Relațiilor Interetnice A. Mateevici, 109/1, Chișinau) și joi, 14 septembrie, cu începere de la ora 10:00 (Universitatea de Stat din Moldova, str. M. Kogălniceanu, Blocul de studii nr. 2, Sala de conferinţe). Evenimentele sunt prilejuite de prezentarea cărții Recolta de Aur: Evenimente la Periferia Holocaustului, scrisă de Jan Tomasz Gross și Irena Grudzinska-Gross (ediția în limba rusă, publicată de editura ”Нестор История”; secțiuni ale cărții în limba română - la platzforma.md.).

Evenimentele se vor desfășura în limba engleză cu traducere în limbile română și rusă. Confirmarea participării este binevenită: nsineaeva@gmail.com Organizator: Asociația "Never Again" (Polonia) Parteneri: Fundația Friedrich-Ebert-Stiftung, Comunitatea Evreiască din Republica Moldova, Institutul de Istorie Orală din Moldova Suport media: TV8, Radio Europa Libera, platzforma.md, newsmaker.md, enews.md.

Fundatia Friedrich-Ebert
Moldova

bd. Banulescu Bodoni 14/1, et.2
MD2012 Chisinau
Republica Moldova

+373 22 855830
+373 22 855831

fes(at)fes-moldova.org

nach oben